Boekhouder voor zzp'ers en ondernemers in 't Gooi

Administratiekantoor Monnee neemt u uw fiscale vraagstukken graag uit handen. Onze boekhouder uit Huizen weet precies aan welke overheidsregels eenmanszaken en zzp'ers moeten voldoen. Wij nemen uw boekhouding, loonadministratie of debiteurenbeheer van u over, zodat u er geen omkijken meer naar hebt.

Boekhouding en aangifte omzetbelasting

De boekhouding bestaat uit alle inkomende en uitgaande facturen. Deze facturen levert u eens per maand of kwartaal aan, waarna wij deze correct voor u verwerken. De aangifte inkomstenbelasting wordt automatisch gegenereerd en ter goedkeuring aan u voorgelegd. Na goedkeuring wordt de aangifte elektronisch verstuurd.

Neem direct contact op

Jaarrekening

Als u zelf de boekhouding en aangifte inkomstenbelasting doet, kunt u ook alleen voor een jaarrekening bij ons terecht. Ons boekhoudkantoor maakt een compleet overzicht van de gegevens die nodig zijn voor de aangifte van inkomstenbelasting (IB) en/of premie volksverzekeringen (PVV).

Facturatie en debiteurenbeheer

U wilt er zeker van zijn dat uw klanten de facturen betalen en dat u tijdig uw geld ontvangt. In 9 van de 10 gevallen gaat het goed, maar wat te doen met wanbetalers? Neem contact op met onze boekhouder uit Huizen en wij verzorgen uw facturatie en debiteurenbeheer. U hebt geen omkijken meer naar het versturen van rekeningen en het bijhouden van betalingen.

Loonadministratie

Voor uitbesteding van personeels- en salarisadministratie schakelt Administratiekantoor Monnee een gespecialiseerd salariskantoor in. Dit gebeurt in overleg met u.

Aangifte inkomstenbelasting

Zowel voor zakelijke als particuliere klanten verzorgt Administratiekantoor Monnee de aangifte inkomstenbelasting. Ik richt mij hierbij op de inkomstenbelasting (IB) en premie volksverzekeringen (PVV).